Vacanță la cățărat în Antalya

An de an călătorim în Antalya pentru a ne bucura de traseele frumoase de cățărat, de mare și soare!

Vacantele noastre la cățărat sunt momente de bucurie, libertate și curaj, acolo sus pe stâncă. Pași mici în afara zonei de confort. Prieteni noi care te încurajează în momentele în care îți spui ‘nu pot’ și care se bucură pentru tine atunci când reușești.

Iar reușita nu înseamnă întotdeauna sa ajungi în vârf. Înseamnă să înveți să te relaxezi pe traseu, sa iti folosești mai mult picioarele și mai puțin bratele. Sa parcurgi un pasaj în felul tău, improvizand pe tehnicile de baza învățate!

Am cățărat 5 zile în zone și la faleze diferite! După fiecare două zile de cățărat am luat o zi de pauză și relaxare. Atunci am vizitat centrul vechi și am stat la povești pe malul mării.

Traseele de cățărat le-am ales in funcție de nivelul și experiența fiecăruia, de la cele mai ușoare (gradul 4+ de față căzuta cu prize bune), la trasee medii și grele pentru cei mai avansați. Fiecare a avut atât trasee ușoare cât și trasee în afara zonei sale de confort. Accentul s-a pus pe mult cățărat, pe rute cât mai diverse!

Am discutat despre tehnicile eficiente pentru parcurgerea pasajelor cheie din trasee, am învățat să asiguram bucle, să mergem cap de coardă și să recuperăm echipamentul din traseu.

Ne-am bucurat de o vacantă activă alături de o gașca faină, cu mult cățărat și voie buna!

Adaugă comentariu

x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Or call us for more info:

x