Image Alt

Despre Noi

Despre Noi

Suntem Valentina și Doru, doi oameni pasionați de cațărat! Am fondat ABC Climbing în iarna anului 2017 și de atunci împărtășim pasiunea noastră pentru călătorii și aventuri pe verticală cu noi și noi oameni!
Valentina
Doru
TEAM

Vei descoperi că:

Teama de înălțime este normală și poate fi învinsă.

Pentru început îți trebuie doar un minim de fitness pe care îl vom dezvolta ulterior împreună.

Există tehnici specifice cățăratului, cu ajutorul cărora vei rezolva puzzle - ul mișcărilor complexe.

Escalada și boulderingul îți vor aduce un zâmbet larg, o strălucire în ochi și amintiri frumoase!

De ce să te cațeri cu noi?

Suntem o gașcă veselă iar cațăratul nostru înseamnă libertate și bucurie! Vei descoperi lumea prin ochii unui cățărător, vei înțelege că te poți auto-depăși și că imposibilul este doar o barieră care te așteaptă să o ridici! Te cațeri cu noi pentru a fi în siguranță, pentru a afla răspunsul la întrebările tale și pentru a descoperi locuri pe care numai cațăratul ți le poate oferi!

Pasiune 0
Siguranță 0
Distracție 0
Super oameni care îți dau încredere de fiecare data când ești cu ei la catarat. Pe lângă faptul ca m-am simțit în siguranță alături de doi profesioniști, fiecare ieșire cu ABC Climbing este și o porție sanatoasa de voie buna. Recomand!
Vlad Anghelescu , 16 Mai 2021
Sub îndrumarea acestor instructori minunați am descoperit pasiunea pentru cățărat, ce mi-a oferit beneficii importante atât pe plan fizic, însă mai ales psihic. Alături de ei am escaladat stânci minunate (în top sunt excursiile din Antalya și Kalymnos...ceva de vis) și am cunoscut mulți oameni faini. Recomand cu drag!
Raluca Buldan , 3 iulie 2021
Va recomand sa mergeti la catarat (incepator sau nu) alaturi de Valentina si Doru (ABC Climbing Club Romania). Pe langa ca sunt foarte simpatici iti dau 100% incredere ca vei reusi sa urci la inaltime in siguranță
Caroline Fischer , 17 mai 2021
Doru și Valentina mi-au împărtășit din dragostea lor pentru escalada încă de la prima ședință. Recomand cu drag excursiile alături de ei pentru cei care vor să-și descopere limitele! Cei doi va vor încuraja și va vor ajuta sa căpătați încredere, sa va bucurați sa practicați acest sport!
Alexandra Rusu , 02 August 2021
EXTREME
x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Or call us for more info:

x