Cum îți alegi prima pereche de espadrile

Dacă îți place cataratul și te-ai decis sa iti cumperi echipament propriu, avem câteva sfaturi pentru tine!

Astăzi despre alegerea espadrilelor, un subiect puțin mai complicat decât pare la prima vedere. Având la dispoziție multe modele și branduri, cum alegi papucul care sa se potrivească nevoilor tale?

1.  Mergi la magazin sa probezi cât mai multe modele. Nu alege ceva online, chiar dacă intuiesti care ar fi numărul potrivit pt tine (poate ai avut numărul respectiv la papucii de închiriat de la sala).

Fiecare producător are mărimile proprii, asa ca dacă ai probat un număr la La Sportiva nu ți se va potrivi același la Scarpa de exemplu. De asemenea modelele aceluiași producător difera destul de mult, de la cât de lati sunt în fata la degete, la cât de lat/îngust este călcâiul, la cât de dreapta sau curbata este talpa. Încearcă sa alegi un model care sa se potrivească anatomiei piciorului tău și sa fie numărul potrivit.

2.Nu iti alege un număr nici prea mic (sa te doară) dar nici prea mare (prea largi fiind, nu iti vor oferi susținerea necesara). Dar cum știi ca este numărul bun? Pe scurt vei vrea sa simți papucul strâns dar nu atât de inconfortabil încat sa te doară!

3.Din punct de vedere al prețului, vei găsi espadrile de la 150 lei la 750 lei. Papucii performanți sunt și cei mai scumpi, dar în primul an asta nu va face diferența în cataratul tău!

Adaugă comentariu

x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

Or call us for more info:

x